Дата и локация: 6 - 8 юни 2024 г., Международен конгресен център Бургас
Saatchi Circle се завръща с девети сезон на творческата си платформа съвместно с ФАРА и в партньорство със Загорка АД
Водещата творческа агенция Saatchi & Saatchi Sofia, част от Publicis Groupe България, заедно с най-големия рекламен фестивал ФАРА, ще проведат през тази година 9-то издание на утвърдената платформа за млади таланти Saatchi Circle FARA, чийто партньор е Загорка АД. Инициативата ще даде възможност на ентусиазирани младежи, които искат да работят в сферата на рекламата и маркетинга, да намерят първия си стаж или работа в рекламна агенция.

По време на участието си в Saatchi Circle FARA, кандидатите ще бъдат разделени на 3 екипа. Заедно с ментори от водещи творчески агенции, екипите ще работят по реално задание от клиент, след което ще презентират идеите си пред журито на ФАРА. Така участниците ще се докоснат до вълнуващия свят на творчеството и ще разширят своите познания за криейтив сферата.

„Рекламната платформа Saatchi Circle FARA е важен проект за нашата индустрия, защото ни дава възможност да предадем на следващите поколения рекламисти нашата страст и познания за рекламата. В това блиц състезание младите ни колеги ще могат да изградят първите си креативни умения и да усетят потенциала на творческия си талант, а ние ще сме спокойни като професионалисти, че рекламата не е изгубила все още своя чар.“ -споделя Радомир Иванов, творчески директор в Saatchi & Saatchi Sofia.

По време на Saatchi CircleFARA младите таланти ще имат възможността да се учат от професионалисти, които ще им помогнат в развиването и структурирането на идеи и ще ги подготвят за презентация пред журито. Финалното представяне ще им даде шанс да бъдат забелязани от агенциите и някои от тях да получат възможност за кариерно развитие.

Платформата Saatchi Circle FARA ще се проведе от 8-ми до 11-ти юни в Пловдив по време на рекламния ​ фестивал ФАРА, а всеки желаещ да се включи може да избира между 3 позиции в екип – копирайтър, дизайнер и акаунт, като кандидатства съответно на copy@saatchicircle.bg, designer@saatchicircle.bg или account@saatchicircle.bg.

Повече информация за кандидатстването може да намерите на: www.saatchicircle.bg.
ПРОГРАМА на ФОРУМА 6 - 8 юни 2024 г., Международен конгресен център Бургас Виж ПОВЕЧЕ