Дата и локация: 8 – 10 юни 2023, Международен конгресен център Бургас

Лектори

Marie Reig Florensa Humanist, Executive Coach & Heart-based Creative Leadership Expert
Marie Reig Florensa е хуманист, executive coach и експерт по лидерство, базирано на сърцето (heart-based leadership), изследващ пресечните точки между човешките ценности, ръководенето и творчеството. В момента, тя е поела на откривателско пътешествие, чрез което по-добре да разбере и сподели какво всъщност означава да ръководиш от сърцето, отвъд предположения и стереотипи.

Marie подпомага творчески лидери, екипи и организации в бързото им лидерско развитие, отключвайки „най-добрата им същност“– тази, която е в унисон с техните ценности и лични цели за положително социално въздействие. Това тя постига посредством специално подготвени игрови и артистични стратегии, които позволяват създаването на истински човешки връзки, запалване на творческия гений и събуждането на желание за учене от само себе си. Нейният "heart-based" метод за напътстване на творчески лидери е подкрепен от експертна практическа работа, съвременни академични и научни проучвания, както и от древна междукултурна туземска и спиритуална мъдрост.

Marie има повече от 20 години опит в творческите индустрии, в широкопопулярни и нетрадиционни проекти, екипи и организации. Нейната мисия е да ускори човешкото развитие, като покаже, че всеки един малък жест е оръжие за масово съзидание и че нашият живот е нашето най-ценно творение на изкуството.


Тема: A Leader of the Heart. Are you one of them?
ПРОГРАМА на ФОРУМА 8 – 10 юни 2023, Международен конгресен център Бургас Виж ПОВЕЧЕ