Дата и локация: 6 - 8 юни 2024 г., Международен конгресен център Бургас

Лектори

Hannes Boeker Creative Brand Strategist
Hannes Boeker работи в непрестанно променящия се свят на рекламата вече над 20 години. Фокусирайки се повече и повече над бранд изживяването и бранд стратегията, той се присъединява към един от най-добрите брандове в света – Red Bull.

Тук приносът му е в изграждането на луксозната модна марка AlphaTauri. Прилага холистичен подход в грижата за бранд изживяването. Работата му е с изпълнителен, интердисциплинарен и интерфункционален характер и в постоянна комуникация с всички департаменти, акционери и партньори, като дори директно докладва на Изпълнителния директор. Член е на German Art Directors Club ADC и Creative Club Austria CCA, както и член на борда на Art Directors Club of Europe ADCE.


Тема: From Advertising Brands to Building One

След повече от две десетилетия в комуникацията и рекламата, Hannes се присъединява към Red Bull през 2018 г., за да допринесе за изграждането на модната марка AlphaTauri. В лекцията си той ще обясни какво го е накарало да се промени, как според него трябва да се направи брандирането и как се изгражда марката AlphaTauri.
ПРОГРАМА на ФОРУМА 6 - 8 юни 2024 г., Международен конгресен център Бургас Виж ПОВЕЧЕ