Дата и локация: 8 – 10 юни 2023, Международен конгресен център Бургас

Лектори

Jörg Riommi Chief Creative Officer, Publicis Groupe CEE
Jörg Riommi e творчески лидер с италиано-германски произход, по настоящем пребиваващ в Букурещ, Румъния. Kaто главен творчески директор на Publicis Groupe Централна и Източна Европа (CEE), той ръководи творческите процеси на криейтив агенциите в Групата на 15 пазара. Също така е главен творчески директор на Publicis Groupe Romania и е част от Publicis, Leo Burnett и Saatchi&Saatchi Global Product Committee (GPC).

Бил е част от журито на няколко международни фестивала, между които са Cannes Lions 2017, Dubai Lynx 2018, London International Awards 2019, One Show 2020 и D&AD 2021, а на наградите Andy’s 2022 е бил регионалният Председател за Европа, както и един от глобалното жури.

Работата му е отличена с над 300 награди, включително няколко Grand Prix и златни награди на най-големите рекламни фестивали като D&AD, Cannes Lions, One Show, Clio, LIA, Eurobest, Golden Drum, ADC. Jorg е особено горд от получения D&AD Black Pencil.

В последните години е бил част от екипа създал емблематичната кампания „Moldy Whopper“ на Burger King, която е призната за най-награждаваната рекламна кампания в класацията WARC 2021. Преди това, довежда Publicis Romania до Агенция на годината на Golden Drum 2016.

Под негово ръководство креативността на Publicis Groupe CEE е призната на водещи глобални, регионални и локални творчески и състезания за ефективност като Cannes Lions, Golden Drum, Euro Effie и The Drum Ranking. През изминалата 2021 агенциите на Publicis Groupe са първи по креативност и на локално ниво - в Румъния, Русия, Сърбия, Латвия и Украйна.

През 2021, The Drum го поставя на 7 място в света за най-награждаван главен творчески директор, а на Golden Drum 2021 печели отличието „Творчески директор на годината“.

Тема:
Why win? How to avoid turning ad festivals into „awards for awards sake”
ПРОГРАМА на ФОРУМА 8 – 10 юни 2023, Международен конгресен център Бургас Виж ПОВЕЧЕ