Жури

Александър Гагов МЕДИЕН ФЕСТИВАЛ ЖУРИ Managing Director, Connected / All Channels Group
Александър Гагов е експерт в областта на маркетинговите комуникации с над 20-годишен опит в изграждането и управлението на интегрирани комуникационни стратегии и кампании на водещи международни и локални компании и марки.

Александър е управител на бързо развиващата се медиа агенция CONNECTED, част от ALL CHANNELS GROUP. Като част от най-голямата независима комуникационна група CONNECTED е фокусирана в предлагането на интегрирани решения, базирани на анализ на данни, потребителски проучвания и отлично познаване на пазара и тенденциите.
Предишния му опит е като заместник управител на една от най-големите медиа агенции у нас MediaS Com, в която отговаря за медийните комуникации на  водещи световни рекламодатели като Procter & Gamble, Heineken и Novartis.

Преди това, в продължение на 7 години, той е заемал различни мениджърски позиции в областта на маркетинговите комуникации в Мтел.

Опитът му включва и позицията Медиа Директор в MPG и Universal McCann, където е започнал е кариерата си в рекламата.

Александър е ангажиран в развитието на рекламната индустрия у нас през годините като член на Медийната комисия на БАКА и Етичната комисия към НСС, както и на журитата на EFFIE България, Euro EFFIE, Dubai Lynx и ФАРА.
ПРОГРАМА на ФОРУМА 8 – 11 юни 2022, гр. Пловдив Виж ПОВЕЧЕ