Вход за агенции

Добре дошли в системата за подаване на заявки за ФАРА 2019!

Тук можете да подадете онлайн вашите заявки във всички категории. Това ще ви спести много време и още повече хартия.

Също така, тук можете да качите видео, аудио файлове към заявките за участие в конкурсната програма, материалите за уебсайта на ФАРА 2019 (видео, аудио файлове и изображения) и визии на материалите към вашите заявки, които ще бъдат публикувани в специалното издание за Фестивала.
Всички материали трябва да отговарят на Техническите изисквания, с които молим да се запознаете предварително. Преди да подадете заявките си, внимателно проверете изписването на имената на фирмите и екипите. Те ще бъдат отпечатани така, както са вписани.

Материали като цветни разпечатки, презентационни бордове/табла, мостри за изложбата на Фестивала, както и декларацията към заявките*, се изпращат към Българската асоциация на комуникационните агенциите на адрес:
гр. София, ул. Сан Стефано 14, вх. Б, ет. 3, ап. 10.

За да получите достъп до системата, моля да се свържете с организаторите на ФАРА 2019, като изпратите запитване на e-mail адрес: fara@baca.bg.


* Всяка агенция предоставя подписана и подпечатана декларация, в която са описани всички заявки, с които агенцията участва във ФАРА 2019.
Невалидно потребителско име и/или парола