Дата и локация: 6 - 8 юни 2024 г., Международен конгресен център Бургас
Amsterdam Berlin пристигат на ФАРА 2022 г. по покана и с организационната подкрепа на B+RED. AB са независима агенция с офиси в двата града, но са познати на международния пазар с кампаниите си в много и различни категории.

Без значение дали става дума за кампания за банковия сектор с осъждан банков обирджия, нощния комфорт на Вини Джоунс или хигиенните навици на Джони Ротън от Sex Pistols, кампаниите им винаги са иновативни, запомнящи се и работещи.

В “Driving Creative Excellence”, две от движещите сили в AB ще представят накратко една от последните си работи и с малко помощ от гост-модераторите от B+RED ще ни разкажат за процесите, които те следват, за да постигнат и задържат качеството си на работа с всеки следващ проект.

Панелът ще продължи 60 минути и започва от 13:00 часа на 11.06.22 г. в залата на Дом на културата "Борис Христов".
Moritz Grub e творческият директор на Amsterdam Berlin. Той започва като фотограф и режисьор и оттогава е работил в агенции по целия свят. От Лондон до Ню Йорк и от Кейптаун до Берлин. В момента той ръководи мултикултурния творчески екип на Amsterdam Berlin.

В кариерата си Lena Gahn е разработила голямо разнообразие от проекти за автомобилни брандове в премиум сегмента. В Amsterdam Berlin Лена отговаря за Porsche от 2021 г.
ПРОГРАМА на ФОРУМА 6 - 8 юни 2024 г., Международен конгресен център Бургас Виж ПОВЕЧЕ