Дата и локация: 6 - 8 юни 2024 г., Международен конгресен център Бургас
ФАРА 2021 Unexpect the expected ще се състои при спазване на всички актуални разпоредби от Министерство на здравеопазването.

21-ото издание на Фестивала ще се проведе на открито в рамките на Sofia Summer Fest от 8 до 10 септември, при спазване на всички противоепидемични мерки.
Пълната програма на събитието можете да видите тук: https://www.fara.bg/programme

Официалната церемония по награждаване ще се проведе в Sofia Event Center, а достъпът до събитието ще бъде със задължително предоставяне на ваксинационен сертификат, свидетелство за преболедуван COVID, документ за PCR тест, направен до 72 часа преди събитието или антигенен тест, направен 48 часа преди датата.

Участници със закупена акредитация за събитието, които при тези условия не биха имали възможност да присъстват на церемонията поради липса на някои от посочените по-горе документи или своевременно не са преотстъпили поканата за церемонията на свой колега, имат възможност да възстановят част от сумата, като уведомят писмено организаторите на Фестивала до 10.09 включително, на и-мейл: fara@baca.bg. Сумата, подлежаща на възстановяване, е 40 лв. (без ДДС). 

При непредвидими обстоятелства, като заболяване или поставяне под карантина на участник със закупена акредитация, тя може да бъде прехвърлена на името на друг участник. При невъзможност, ще бъде възстановена 75% от заплатената сума за съответната акредитация при условие, че организаторите на Фестивала бъдат писмено уведомени на и-мейл: fara@baca.bg, до 07.09, включително.

Призоваваме Ви за спазване на всички противоепидемични мерки, за да успеем заедно да преодолеем предизвикателствата и да продължим да работим, общуваме и живеем както всички искаме - свободно.

Ще ви очакваме на 8 септември в пространството на Sofia Summer Fest. Регистрацията стартира в 9:00 часа. Програмата на ФАРА 2021 е публикувана тук.

ФАРА 2021 събира отново заедно рекламната общност благодарение на силната подкрепа от Нова Броудкастинг Груп и Нетинфо.

За повече информация следете www.fara.bg

Ако имате въпроси, изпратете своето запитване до екипа на БАКА на e-mail: fara@baca.bg.
ПРОГРАМА на ФОРУМА 6 - 8 юни 2024 г., Международен конгресен център Бургас Виж ПОВЕЧЕ