Дата и локация: 6 - 8 юни 2024 г., Международен конгресен център Бургас
ВАЖНО! Срокът за подаване на материали е удължен до 30 май!

Българската асоциация на комуникационните агенции, организатор на фестивала ФАРА 2019, съвместно с фондация „Пловдив 2019“, основен партньор на фестивала ФАРА 2019, имат удоволствието да поканят всички желаещи да се включат в конкурс за създаване на забавно и позитивно видео на тема: Как се прави Европейска столица на културата?

Заданието на конкурса е по забавен и запомнящ се начин да се постави акцент върху инициативата: Пловдив - Европейска столица на културата 2019.

Готовите материали трябва да бъдат подадени най-късно до 20 май 2019 г.

В конкурса могат да участват екипи от по двама души. Представените за участие клипове трябва да бъдат авторски произведения на участниците и ще бъдат оценявани от журито на ФАРА 2019 и представител на Фондация „Пловдив 2019“.  Журито ще определи екип-победител и двама подгласници. Победителите ще получат акредитации с пълен достъп до фестивалната и лекционната програма на ФАРА’19 от 6 до 8 юни 2019 година, която ще се проведе в Дом на културата „Борис Христов“ в град Пловдив.

Името на екипа-победител ще бъде обявено в началото на церемонията по награждаване на победителите във ФАРА 2019 на 8 юни.

Авторските права върху предоставените за участие в конкурса клипове ще възникват за Фондация „Пловдив 2019 – Европейска столица на културата“ на основание чл.42 ал.1 от ЗАПСП.

Пълна информация за конкурса, задание, технически изисквания и документация можете да намерите тук.
ПРОГРАМА на ФОРУМА 6 - 8 юни 2024 г., Международен конгресен център Бургас Виж ПОВЕЧЕ