Най-престижният фестивал на креативната индустрия в България – ФАРА, който ще се проведе в Пловдив от 7-ми до 9-ти юни, тази година ще отпразнува доверието между рекламна агенция и клиент.

Посланието на фестивала е „Работим заедно. Печелим заедно“, защото най-стойностните кампании са резултат от съвместната работа между двете страни.

ФАРА се организира от 19 години от Българската асоциация на комуникационните агенции и възнаграждава успешно реализирани рекламни кампании и креативни концепции.

Освен вдъхновяващ конкурс за креативни идеи, ФАРА е и престижен форум за обучение с международни лектори и поредица от презентации и уъркшопи. Тази година мотото е „Креативност и ефективност“ и включва авторитетни имена с богат практически опит, спечелили награди от международни фестивали от ранга на Cannes Lions.

Неслучайно събитието се провежда за трета поредна година в Пловдив, град спечелил признанието Европейска столица на културата 2019 и център на културата и изкуството в България.  Един от основните партньори на фестивала е Фондация Пловдив 2019 – Европейска столица на културата, усилено развиваща града с креативни платформи, инициативи и събития.

Сред основните партньори са и Нова Броудкастинг Груп и Нет Инфо, благодарение на които и тази година става възможно провеждането на фестивала, спомагащ за възхода на креативната индустрия у нас.
ПРОГРАМА на ФОРУМА 8 – 11 юни 2022, гр. Пловдив Виж ПОВЕЧЕ