Лектори

Paul Burns
Paul прекарва 25 много успешни и вълнуващи години като Account Handler в Saatchi & Saatchi в Лондон, грижейки се за корпоративните клиенти. Там той става Training Director и първи Director of Knowledge Practices, председателстващ Борда на директорите на агенцията.

Неговите умения в сферата на личностното развитие и страст го правят известен и му носят няколко награди в бранша за Обучение и Развитие.

Работил е с разнообразни клиенти – от много успешното стартиране на Националната лотария до динамично развиващия се бизнес на News International. Бил е начело както на екипи на големи и сложно структурирани финансови компании, така и на брандове за бързооборотните стоки на компании, определени като „сини чипове“.

Paul създава The Burns Unit tlc през 2009 и за кратко изгражда завиден списък от клиенти. Компанията работи с голяма част от ключови търговски партньори - IPA, ISBA, EACA, Clearcast, the 4A’s; с над 60 водещи традиционни ATL агенции, с големи и малки медийни агенции, със специализирали дигитални и агенции за изследвания, както и с известен брой blue chip клиентски организации. Освен това Пол е автор на IPA Foundation Certificate, получилата награда „Програма за eLearning“ между 2011 и 2017.

През 2015 той става съосновател на Rock and a Hardplace – нова и награждавана програма за онлайн обучения за маркетинговата индустрия.

Paul е женен с 2 деца, любител на спорта и по-точно на F1 и футбола. Подкрепял е West Ham, QPR, Norwich, а сега Watford - очевидно не е ловец на слава!

Лекция: Making creative briefs brief & creative briefings creative
ПРОГРАМА на ФОРУМА 6-8 юни 2019, Пловдив Виж ПОВЕЧЕ