Жури

Илияна Захариева ТВОРЧЕСКИ КОНКУРС / GRAND JURY / РЕКЛАМОДАТЕЛИ Директор „Корпоративни комуникации“, А1 България
Илияна Захариева е директор „Корпоративни комуникации” в А1 България и отговаря за управлението на публичните комуникации, традиционни и социални медии, организация на спонсорства и събития, програми за корпоративна социална отговорност, вътрешни комуникации и изграждане на работодателски бранд. Илияна Захариева има над 20 години опит в сферата на корпоративните комуникации, връзките с обществеността, маркетинга и рекламата.
Тя се присъединява към екипа на А1 от Пощенска банка, където е ръководила корпоративните комуникации на компанията в последните шест години. Преди да стане част от Пощенска банка през август 2007 година, госпожа Захариева е отговаряла за рекламата и връзките с обществеността последователно за Хеброс банк, HVB Bank Biochim и Уникредит Булбанк. Работата си в областта на корпоративните комуникации започва в KPMG през 1999 година.

Илияна Захариева има диплома от Chartered Institute of Marketing, London, London School of Public Relations, както и магистърска степен от Факултета за нови и класически филологии и Факултета по славянски филологии на Софийския университет в София.

В момента г-жа Захариева е член на УС на IAB България, а в периода 2019-2021 г. председател на Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО), където е дългогодишен член на УС.
ПРОГРАМА на ФОРУМА 6 - 8 юни 2024 г., Международен конгресен център Бургас Виж ПОВЕЧЕ