Дата и локация: 8 – 10 юни 2023, Международен конгресен център Бургас

Жури

Константин Вълков ТВОРЧЕСКИ КОНКУРС ЖУРИ Независим експерт (Програмен и търговски директор, Дарик радио)
Константин Вълков е програмен директор на Дарик радио от 2006 година. Бил е програмен директор на Ретро радио, Интернет редактор в списание егоист, кореспондент на Transitions Online и на българската секция на Би Би Си. Автор в редица медии, сред които Monocle, L’Europeo, Calvert Journal, Port и т.н.. Редактор е на печатното издание Dolce Far Niente. Водещ на обзорното обществено-политическо предаване “Стълбището”.

Завършва СУ “Св. Климент Охридски”, магистър по география. Има магистърска степен и от Steinbeis-Hochschule Berlin, тема “Innovation in Media Management”. Кандидат-PhD в Лайдън Университет, Нидерландия, специалност “Африканистика”. Специализирал е в Deutsche Welle, Transitions Online, Reuters, European Journalism Centre, European Commission, Rencontres d’Arles, Poynter Institute, BBC и др.

Занимава се и с документална и портретна фотография. От 2018 реализира визуалната поредица “гоСТОЛюбив”, в която снима гостите на Дарик. Реализирал е няколко изложби — в Галерия Оборище 5, в галерия Фотосинтезис, в Национална Художествена Галерия.
ПРОГРАМА на ФОРУМА 8 – 10 юни 2023, Международен конгресен център Бургас Виж ПОВЕЧЕ