Дата и локация: 8 – 10 юни 2023, Международен конгресен център Бургас

Жури

Полина Видас ТВОРЧЕСКИ КОНКУРС / GRAND JURY / РЕКЛАМОДАТЕЛИ Директор маркетинг и комуникации на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово
Полина се занимава с маркетинг, реклама, събитиен мениджмънт, ПР, психология на потребителското поведение и стратегическо планиране, защото е вярва на Фройд и племеника му Бернайс, че когато хората са задоволени - естестически и като „потребители“ на качествени идеи, не се занимават с война. Освен, когато се налага да защитят ценностите си, които брандовете по някакъв начин също изразяват.

Имала съм късмет да работя за велики марки като Mastercard, Ogilvy, Volkswagen, Audi, Coca-Cola, IKEA, Carlsberg, Heineken, а откакто обществото изисква от нас на първо място да добавяме стойност, да подобряваме средата и планетата с креативни действия, светът на маркетинга става все по-привлекателен за мен.

Наскоро заедно с агенция McCann София, постигнахме мечтата на родния рекламен бизнес – първия български Лъв от най-престижния фестивал за реклама в света – Cannes Lions, за кампанията Mastercard BookTrips – Лети с книга и номинация на Clio Awards 2022 за същата кампания. Гордея се, че наградите са за проект за литература, въображение и „сребърната подплата“ на облаците около нас.
ПРОГРАМА на ФОРУМА 8 – 10 юни 2023, Международен конгресен център Бургас Виж ПОВЕЧЕ