Жури

Йоана Цонева ТВОРЧЕСКИ ФЕСТИВАЛ / GRAND JURY / РЕКЛАМОДАТЕЛИ Маркетинг мениджър, Хаус Маркет България (ИКЕА)
Йоана Цонева е маркетинг мениджър в българското дружество Хаус Маркет България на компанията Housemarket S.A, част от Fourlis Group, която по силата на франчайз договор управлява марката ИКЕА на териториите на България, Гърция и Кипър. Присъединява се към екипа на ИКЕА малко след отварянето на първия магазин в София през 2011 г. и отговаря за цялостната комуникационна стратегия на марката в България, потребителското преживяване, разрастването на програмата за лоялност IKEA Family и направлението за устойчиво развитие с отговорност към хората и планетата.

Йоана има над 20 годишен опит в сферата на маркетинг комуникации, статегическо планиране и изграждане на марки, като професионалният и път до най-вдъхновяващия бранд за обзавеждане на дома минава през телекомуникационната индустрия и сектора търговия с електроника.

Освен със страстта към домовете на хората, Йоана е силно ангажирана с промяната, която е необходима в обществото и бизнеса, за да се посрещнат предизвикателствата, които стоят на пътя към устойчивото развитие.
ПРОГРАМА на ФОРУМА 8 – 11 юни 2022, гр. Пловдив Виж ПОВЕЧЕ