Жури

Павел Кунчев ТВОРЧЕСКИ ФЕСТИВАЛ / GRAND JURY / TACTICS Съосновател на Fine Acts (Независим експерт)
Павел Кунчев е съосновател на Fine Acts - глобално креативно студио за социално въздействие, което работи на пресечната точка на изкуството, активизма и технологиите. Някои от последните проекти на студиото са колаборациите с TED на тема климатични промени - Artists for Climate и Artists for Countdown - включващи създаването на най-голямата колекция от безплатни илюстрации по темата и продуцирането на 10 публични арт интервенции в 10 града на 3 континента; The Greats - уникална онлайн платформа за визуално изкуство на социални теми от водещи артисти от целия свят; и Love Speech - мултикомпонентна кампания срещу словото на омразата в България, включваща видео, градски арт намеси, изложба и колаборация с 30 български илюстратори.

През 2018 Павел е избран за Obama Foundation Scholar – в първата по рода си група от 12 световни лидери, които Obama Foundation селектира като стипендианти в Колумбийския университет в Ню Йорк. Павел е стипендиант на Royal Society of Arts в Обединеното кралство и част от селекцията 30 под 30 на Forbes България.

Той е съосновател на TimeHeroes - най-голямата платформа за доброволчество в България, както и съавтор на детския комикс “Парти за Нарвала”, заедно с Аглика Спасова, Head of Art в guts&brainsDDB.

Павел е бил част от екипа на guts&brainsDDB (по това време DDB Sofia) между 2009 и 2014 година, когато агенцията печели наградата на ФАРА за Творческа агенция на годината 3 пъти.
ПРОГРАМА на ФОРУМА 8 – 11 юни 2022, гр. Пловдив Виж ПОВЕЧЕ