лектори

Стийв Хенри
Стийв  Хенри

Да нарушиш правилата – вдъхновение за креативни идеи

Този уъркшоп е подходящ за творческите екипи на агенциите и ще помогне на участниците да стигнат до свежи идеи, развивайки изцяло нови посоки на креативното си мислене.
Концепцията на уъркшопа взима под внимание индивидуалните качества на участниците и им помага да открият неподозирани решения за проблеми, с които съвременната креативна общност се сблъсква ежедневно.
Креативно мислещите хора, които имат отношение към творческия процес в агенцията, ще получат и необходимите инструменти
за по-добро разбиране на огромните промени в медийната среда.
Да нарушим правилата и стереотипите в креативността е изключително важно предизвикателство, защото цели 95% от разработените от агенциите креативни концепции никога не виждат бял свят.
Пол Арнолд
Пол Арнолд

От творческата идея до успешната реализация

Този уъркшоп е подходящ за акаунт мениджъри на комуникационни агенции, но ще бъде полезен и за представители на творческите екипи, ангажирани с реализацията на своите идеи.
Уъркшопът ще даде практически съвети за онези ключови елементи, които превръщат обикновената идея в брилянтна творческа идея, с която да бъде спечелен клиентът.
Участниците ще получат необходимия набор от инструменти, с които да повишат уменията и увереността си при разработването, предлагането и реализацията на работещи творчески идеи.
Ричард Мълъндър
Ричард Мълъндър

Изкуството на преговорите

Този уъркшоп е подходящ за бизнес ориентирани участници, чиито задължения включват провеждането на преговори с клиенти и партньори.
Уъркшопът ще даде практически съвети как да слушаме, разбираме и влияем върху аудиторията, насочвайки преговорите в желаната посока. 
Да преговаряш е изкуство – независимо дали срещу теб стои колега, клиент или субект с подозрителни намерения. Фундаменталните комуникационни умения ще ти дадат предимството да получиш максимума в ситуация, в която и малкото изглежда трудно постижимо.